1p

Megroggyanhat a Fidesz a Novák-botránytól? Kitört a belharc a pártban?
Mi lesz az uniós pénzekkel és a magyar gazdasággal?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Lengyel Lászlóval -
vegyen részt és kérdezzen Ön is a Pénzügykutató Zrt. vezetőjétől!

2024. február 28. 15:30

A részvétel ingyenes,
regisztráljon itt!

Két új tagvállalattal bővült a Reál Hungária Drink Kft. Az eddigi tulajdonosi kör 2008. végén kezdett tárgyalásokat a Bora Kft.-vel és a Piramis Kft.-vel, a csatlakozásról a napokban állapodtak meg a felek.

A Békés és Jász-Nagykun-Szolnok megyében jelen lévő Bora Kft., valamint a Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében tevékenykedő Piramis Kft. révén eddig lefedetlen területeken is érdekeltségekre tesz szert a Reál Hungária Drink.

A két újabb cég csatlakozásával a csoport éves forgalma több mint 8,5 milliárd forinttal növekszik, áll a társaság közleményében.

A nyolc, saját területén legnagyobb ital-nagykereskedelmi vállalkozás és a Reál Hungária Élelmiszer Kft. összefogásaként létrehozott Reál Hungária Drink Kft. megalapítása óta piacvezető, tagvállalatainak összesített forgalma 2007-ben elérte a 46 milliárd forintot.

Menedzsment Fórum

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!