<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1446330315732208&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Van élet az orosz gázon és olajon túl? Tényleg lehetetlen teljesen elszakadni Moszkvától? Elzárhatja Putyin a gázcsapot?

Online Klasszis Klubtalálkozó élőben Holoda Attila energetikai szakértővel - vegyen részt és kérdezzen Ön is!

2022. május 26. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A hazai rendezésű kézilabda Európa-bajnokságon sem sikerült a várt eredményt elérni, holott nem álmodtak nagyot a szakvezetők: a legjobb nyolcba jutást tartották reális célnak. Ehelyett a csoportjából sem tudott továbbjutni a férfi kéziválogatott. Százmilliárdok mentek a sportágba, de az eredmények nem jönnek. Hogy lehet ennyi pénzt ilyen rosszul elkölteni? Többek között erre is választ keresünk Klasszis Klubunk következő rendezvényén.

Hiába a rengeteg közpénz - legyen szó a költségvetési forrásokról vagy a TAO-támogatásokról -, láthatóan nemcsak a labdarúgás vérzik több sebből, de a kézilabdában sem sikerült a várt eredményeket elérni. Vajon hol a hiba a rendszerben? A szakvezetés? A szakmai alapok? Vagy a nem hatékony pénzfelhasználás?

Steinmetz Ádám lesz januári Klasszis Klubunk vendége (Fotó: Steinmetz Ádám/Facebook)Steinmetz Ádám lesz januári Klasszis Klubunk vendége (Fotó: Steinmetz Ádám/Facebook)

Az elmúlt több mint 10 évben a sport világában olyan rendszer alakult ki, melynek szinte minden szintjén problémákat lehet találni. De vajon miért éri meg a kormánynak ennyi pénzt beleölni a sportba úgy, hogy az eredmények alig-alig jönnek, sőt, a legnagyobb nemzetközi versenyeken is egy-két kivételtől eltekintve csalódást jelentő eredmény születik? Miért éri meg a kormánynak az irdatlan támogatások rossz felhasználása? Hogy lehet ezen változtatni egy esetleges kormányváltás esetén?

Ezekről és sok másról is beszélgetünk Klasszis Klubunk következő rendezvényén vendégünkkel, Steinmetz Ádámmal, olimpiai bajnokkal, országgyűlési képviselővel, az ellenzéki összefogás sportpolitikáért felelős szakértőjével. Részletesen átvesszük a kormányzat ballépéseit, az ellenzék terveit és azt, hogy milyen károkat okozott a tíz évnyi Orbán-kormányzás.

Élő, interaktív beszélgetésünkre január 27-én 15:30-as kezdettel kerül sor, melyre az alábbi felületen tudnak regisztrálni. Kérdéseiket természetesen most is feltehetik vendégünknek, e-mailen (klasszisklub@privatbankar.hu) vagy az adás alatt chat-ben illetve videós bejelentkezés formájában.

Korábbi adásaink vendégei voltak:

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és az Mfor kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz a THM-plafon végéig, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait.