2010. február 23. 16:01

Az ING Real Estate Investment Management (ING REIM) CEE örömmel jelenti be Gijs Klomp, az új magyarországi és romániai igazgató kinevezését. A korábbi magyarországi igazgató, Horváth Péter megválik a vállalattól, és új lehetőségeket keres.

Gijs Klomp Hollandiában született, 2002. óta dolgozik az ING Real Estate-nél. Az elmúlt négy évben igazgatóként a romániai piacért felelt. Az ING REIM 2006-ban kezdte meg romániai működését, és megvásárolta Iasi-ban a Felicia bevásárlóközpontot. Klomp, az új magyarországi és romániai igazgató kinevezését egy igazgatósági döntés előzte meg, miszerint a két országot egy közös igazgatósági központ alá vonják össze. Klomp székhelye a cseh fővárosban, Prágában lesz, és a kereskedelmi ingatlan portfoliót kezelő csoport munkájának felügyeletéért és irányításáért felel.

Martin Sabelko, az ING REIM Közép- és Kelet-Európáért és Németországért felelős ügyvezető igazgatója elismerését fejezte ki Gijs Klomp elődje iránt: „Horváth Péter, a korábbi magyarországi igazgató úgy döntött, hogy új lehetőségeket keres és elhagyja vállalatunkat. Szeretnénk megköszönni neki mindazt, amit a nálunk töltött hét év alatt cégünk magyarországi sikereiért tett. Nagyra értékelem, hogy Gijs Klomp elvállalta mindkét ország igazgatói posztját. Ezek a szerkezeti átalakítások a közép- és kelet-európai szervezetünk hatékonyságát fokozzák.”

Menedzsment Fórum

3 millió forintból mindent elérhetsz

A céljaidhoz elég lenne 3 millió forint? A legjobb személyi kölcsönökkel felújíthatod a lakásod, lecserélheted az autód, de saját vállalkozásodat is beindíthatod. Használd személyi kölcsön kalkulátorunkat és legyen tiéd a legkedvezőbb hitel a törlesztőrészlet nagysága alapján: a CIB Bank Előrelépő személyi kölcsönének 60 654 forint a havi törlesztőrészlete, a THM pedig 8,17 százalék, de szintén kedvező a Raiffeisen Bank ajánlata: a törlesztőrészlet 60 757 forint, a THM pedig 8,92 százalék. A Cetelem Saját Ritmus kölcsönt 61 767 forintos törlesztőrészlettel és 9,47 százalékos THM-mel érhetjük el. A Budapest Bank Prémium kölcsöne havi 64 152 forintos törlesztőrészlettel és 10,50 százalékos THM-mel lehet a miénk. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!