2010. február 23. 16:01

Az ING Real Estate Investment Management (ING REIM) CEE örömmel jelenti be Gijs Klomp, az új magyarországi és romániai igazgató kinevezését. A korábbi magyarországi igazgató, Horváth Péter megválik a vállalattól, és új lehetőségeket keres.

Gijs Klomp Hollandiában született, 2002. óta dolgozik az ING Real Estate-nél. Az elmúlt négy évben igazgatóként a romániai piacért felelt. Az ING REIM 2006-ban kezdte meg romániai működését, és megvásárolta Iasi-ban a Felicia bevásárlóközpontot. Klomp, az új magyarországi és romániai igazgató kinevezését egy igazgatósági döntés előzte meg, miszerint a két országot egy közös igazgatósági központ alá vonják össze. Klomp székhelye a cseh fővárosban, Prágában lesz, és a kereskedelmi ingatlan portfoliót kezelő csoport munkájának felügyeletéért és irányításáért felel.

Martin Sabelko, az ING REIM Közép- és Kelet-Európáért és Németországért felelős ügyvezető igazgatója elismerését fejezte ki Gijs Klomp elődje iránt: „Horváth Péter, a korábbi magyarországi igazgató úgy döntött, hogy új lehetőségeket keres és elhagyja vállalatunkat. Szeretnénk megköszönni neki mindazt, amit a nálunk töltött hét év alatt cégünk magyarországi sikereiért tett. Nagyra értékelem, hogy Gijs Klomp elvállalta mindkét ország igazgatói posztját. Ezek a szerkezeti átalakítások a közép- és kelet-európai szervezetünk hatékonyságát fokozzák.”

Menedzsment Fórum

Az Ön bizalma a mi tőkénk

Az mfor.hu hiteles, megbízható és egyedi információt kínál, most, a válság alatt, és békeidőben is. Tényszerű, politikai és gazdasági befolyástól mentes hírekkel es elemzésekkel segítjük a mindennapi tájékozódást, a gazdasági döntéseket. Ez rengeteg időt, utánajárást, ellenőrzést igényel, ami sok pénzbe is kerül - ezért kérjük az Ön segítségét. Kérjük, TÁMOGASSA a független, tényeken alapuló minőségi újságírást, a klasszikus független angolszász újságírói hagyomány folytatását, ahol a tények és a vélemények nem keverednek.